Halil Atila İlkokulu

Vizyon: Ne olmak istiyoruz, ideallerimiz nelerdir? Yönümüz ve hedeflerimiz. ?Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilir. ?Okulumuzda, öğrencilerimize öğrenme için her türlü fırsat verilecektir. ?Okulumuzda, hem ÖĞRETENLER hem de ÖĞRENENLER birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanacaklardır. ?Okulumuzda çalışanlar gerekeni yaparken kendilerinden emin olacaktır. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmayacak ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmayacaktır. ?Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışacaktır. ?Okulumuzda, öğrenenler ve öğretenlerde başaramayacağım düşüncesi olmayacaktır.

Misyon: Biz... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız......

Başarılar:

Saatler: Sabah Grubu 08:00 - 12:50 Öğle Grubu 13:00 - 17:50
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: alfa kuşağı kodluyor

Telefon - 0 (232) 462 58 93

WEB - https://halilatila.meb.k12.tr

Adres - Yeşilova Mah. 4037Sok. No18 Bornova/İzmir

Adres - Yeşilova Mah. 4037Sok. No18 Bornova/İzmir