Kurum Adı : Halil Atila İlkokulu
WEB Adresi : http://halilatila.meb.k12.tr
Adres : Yeşilova Mah. 4037Sok. No18 Bornova/İzmir

VİZYON
Ne olmak istiyoruz, ideallerimiz nelerdir? Yönümüz ve hedeflerimiz. ?Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilir. ?Okulumuzda, öğrencilerimize öğrenme için her türlü fırsat verilecektir. ?Okulumuzda, hem ÖĞRETENLER hem de ÖĞRENENLER birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanacaklardır. ?Okulumuzda çalışanlar gerekeni yaparken kendilerinden emin olacaktır. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmayacak ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmayacaktır. ?Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışacaktır. ?Okulumuzda, öğrenenler ve öğretenlerde başaramayacağım düşüncesi olmayacaktır.

MİSYON
Biz... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız......

Öğretmen Sayısı : 68
Rehber Öğretmen Sayısı : 4